19 Mayıs 2010 Çarşamba

Bursaspor Şampiyon







Bursasporu öncelikle kutluyorum bu başarısından dolayı. Bursaspor'un şampiyon olması anadolu takımlarının şampiyon olabileceğini gösterdi. Şampiyon yapmazlar Bursa'yı zihniyetinin yanlış olduğu kanıtlanmış oldu.


Fenerbahçe şampiyonluğu hediye etti demek yanlış olur. Fenerbahçe Trabzonspor karşısında mükemmel bir futbol sergiledi ancak top sevmedi ve bir türlü 2. gole ulaşamadı sarı kanaryalar. Burak Yılmaz'ın attığı şans eseri güzel bir gol var . İbrahim Toraman'ın Bursa'ya şampiyonluğu hediye etmesi bazı Beşiktaş taraftarlarının Fenerbahçe şampiyon olamadı diye sevinmesine bazılarının (fanatiklerin) da ezeli rakiplerine maçı vermek sinirlenmesine yol açtı.






Bursa haketti diyoruz, madem hakediyor maçı kendileri kazansınlar. Hiçbir iddiası olmayan Trabzon, Fenerbahçe karşısında kalelerine etten duvar örerken Toraman Bursaspor'un forvet oyuncusu gibi oynuyor. Kayserispor'la oynanan maçta da Bursa rahat rahat kazandı maçı. Fenerbahçe şampiyon olmasında ne olursa olsun zihniyetinde 17 takım oluştu. En yakın rakibine 10 puan fark atan şampiyonluğu da teknik direktör hataları ve şanssızlık yüzünden kaybeden Fenerbahçe'yi canı gönülden kutluyorum.


Temiz lig istiyoruz, anadolu takımlarını şampiyon yapmak için direnç göstermeyen kulüpler istemiyoruz. Bursa Türkiye'deki bu başarısını Avrupa'da da kazanır inşallah ama hiç sanmıyorum. Çünkü Avrupa'daki rakipleri Türkiye'dekiler kadar merhametli oynamayacaklar.


Anons skandalıda rakiplerin eğlencesi oldu ancak aradaki 10 puan fark asıl kendilerinin gülünç durumda olduklarını ortaya koyuyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder