18 Nisan 2010 Pazar

Olaylı Maçta Gülen Çıkmadı


Bordeaux Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Lyon'a elenmesinin ardından ligde en azından bir initakam peşindeydi ; ancak zorlu mücadeleden galip takım çıkmadı . Bordo kaçtı Lyon kovaladı . 2-2.


Golü atan takım yattı ve topu ağlarında gördü . Ortada giden mücadelede 26.dakikada kullanılan frikikte topa hafifçe dokunan Chamakh ilk yarının skorunu belirlemiş oldu . Bu golden sonra Bordo durdu Lyon oynamaya başladı. Nitekim 55.dakikada Ederson harika bir gol attı ve mücadeleyi zevkli hale getirdi . Bu sefer Bordo'nun baskılı olduğunu gördük ve 62.dakikada Plasil Ederson'a nazire yaparcasına mükemmel bir golle takımını yeniden öne geçirdi . Bu sefer yine Lyon oyuna ağırlığını koydu ve 72.dakikada Cris topu kafasıyla ağlara yolladı. O da Chamakh'a nazire yapıyordu belki de . Bu dakikadan sonra oyun dengesini korudu ve mücadele 2-2 sonuçlandı . Ancak maçın önüne yaşanan olaylar geçti . Maçın son dakikalarında yaşanan gerginlikte Bordo 9 Lyon ise 10 kişi kaldı ve iki takım da maçı eksik ya da eksiklerle tamamlamak zorunda kaldı .


Puan cetveline bakacak olursak Marsilya'nın büyük bir avantaj yakaladığını görüyoruz . Büyük ihtimalle büyük bir aksilik yaşamazlarsa ligi şampiyon olarak tamamlayacaklarını düşünüyorum . Haydi hayırlısı ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder