17 Nisan 2010 Cumartesi

Teslim Ol İstanbul !



Bursaspor dün bir önemli engeli daha geçti . Maçı izlememe rağmen bir yazı ben de yazayım dedim .

Antep iyi pas yapan bir ekip ama bu özelliğini her maçlara yansıtamıyorlar .Spor yazarı Ozan Şişli bunu oyuncuların maç seçmesine bağlıyor . Duruma bakıldığında seçilmesi gereken maç bu değil mi diye geçiriyor insan aklından . Liderle oynuyorsunuz . Yaptığınız iş mi ?

Bursaspor defansa daha fazla önem vermeye başladı Yenilecek bir golde durumun zorlaşacağını iyi biliyorlar . Yenilecek goller takıma büyük bir stres yaşatabilir .


Ertuğrul Sağlam maçtan sonra '' Çok riskli olan bir maçı kazandık . Derbiden çıkacak sonuç ne olursa olsun avantajımız olacak . Şampiyonluğa çok yaklaştık '' dedi . Artık riskli olmayan bir maç kalmadı zaten . Her maç şampiyonun belirlenmesi açısından büyük önem taşıyor . Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında alacağı bir puan kaybında Bursaspor şampiyonluğa çok yaklaşır . Ankaraspor maçını saymazsak Bursa'nın 3 maçı kalıyor . Bir 3 puan da cepte . Bu durumda Bursasporlular şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayacaktır diye düşünüyorum . Galatasaray'ın da Bursaspor karşısında alacağı bir 3 puanla yeniden zirvede söz sahibi olması düşünülebilir . Beşiktaş'ın da son maçı Bursa ile. Derbiden alacağı 3 puanla şampiyonluk umutlarını sürdürebilir ; ancak aksi takdirde şampiyonluk şansı kalamayacaktır diye düşünüyorum .


TESLİM OL İSTANBUL



Dün maç kadar Bursaporlular'ın maçtan önce açtığı pankart da konuşuldu . Pankartta Bursa'yı temsilen Red Kit ve üç büyükleri sembolize eden Daltonlar vardı . Üç büyüklere hitaben de Teslim Ol İstanbul yazısı . Teksas büyük iş çıkarmış . Güzel pankartlardan biri olmuş .


Maçtan sonra da bayram stattan şehre taşındı . Sezon sonundaki hakedilen şampiyonluk sevinci de cabası ...

1 yorum:

  1. fb teslim olmadı bence.elinden geleni ardına koymadı.ama ts maçında top sevmedi bizi.takım muhteşem bir futbol sergiledi.pozisyonları gole çeviremesekte futbol olarak çok zevkli bir maçtı ancak sonuç olarak hüsrandı.istanbuldan bir takımın teslim olduğu kesin.beşiktaş bursaya teslim oldu ve çalışmalarına 15 gün erken başlamayı 3. olmamayı tercih etti.

    YanıtlaSil