5 Nisan 2010 Pazartesi

Sarı Melekler Gönüllerimizin Şampiyonu


Oynadığı 38 resmi müsabakadan 38 galibiyet çıkaran ve rakiplerine çok az set şansı veren Fenerbahçe Acıbadem dün bu geleneğini bozdu. Ancak kendisine yakışır çekilde Avrupa ikincisi olarak sezonu kapatmasını bildi .


Fenerbahçe Acıbadem'in sponsorluğuyla birlikte geçtiğimiz sezonki oyunculardan yalnız 3'ü ile yola devam etti . Kadro baştan aşağı yenilendi ve hedef Şampiyonlar Ligi finaliydi ki bu görevi de layıkıyla gerçekleştiler . Biraz fazla heyecanlandırdılar bizi ama Avrupa ikincisi oldular . Aslında gönüllerimizde şampiyon oldular .


Dün bir yandan gururlandım bir yandan da avcumuzun içine kadar gelen Avrupa Şampiyonluğu'nu kaçırdığımıza dert yandım . Ancak son 6 yılda 3 şampiyonluk yaşayan rakibimizi devirmek kolay değildi . 2-0 geriye düştüğümüz bir maçta mucizevi şekilde tam maç gitti derken toparlandık ve 2-2 yi bulduk . Tie break te ise tecrübe kazandı ve Bergamo takımı yeniden şampiyonluğuna kavuştu . Sözü uzatmak istemiyorum . Aslında söylenecek çok şey var ...


Geçtiğimiz sezon Dinamo Moskova bu turnuvada finalde Bergamo'ya kaybettiğinde Gamova da onlardaydı . Gamova bu sezon resmen Dejavu yaşadı . Ancak 2.02'lik dev melek turnuvanın en skoreri ödülünü de kazandı . Osmokroviç de en iyi servisçi ödülünü kazandı . Tek eksik ödül şampiyonluk kupasıydı ki onun da gelecek senelerde müzemize geleceğine inancım tam . Belki de gelecek sezon ne dersiniz ?

1 yorum:

  1. Önemli bir Avrupa başarısı elde etti.Avrupa şampiyonu olsaydı sponsorluk sözleşmelerinden çok daha iyi bir gelir elde edebilirdik.

    YanıtlaSil