10 Nisan 2010 Cumartesi

Sahne Senin El Clasico



Tüm dünyanın takip ettiği bir karşılaşmadan söz ediyoruz . Dünyanın en iyi oyuncularının bir arada toplandığı iki takımın ezeli ve ebedi rekabeti . Katalanlar'ın Barca'sı ile kralcıların Los Galacticos'u . Barcelona , Real Madrid her ne kadar kadrosunu yıldızlarla takviye etse de ilk maçta 1-0 kazanarak kolay lokma olmadığını gösterdi .

Herkes bu karşılaşmada Ronaldo ve Messi üzerinde yoğunlaşıyor . Ronaldo bence bu maçta pek varlık gösteremeyebilir . Eğer kendini Real taraftarına sevdirmek ve Messi'den daha iyi olduğunu göstermek istiyorsa Messi'den daha fazlasını üretmeli . Son dönemlerde dünyadaki derbilere bakılırsa az gollü ve iki takımın tedbirli olacağı bir maç bekliyorum . 1-1'lik sonuç en büyük beklentim .

Pellegrini beraberliğin kendileri için kötü bir sonuç olacağını söyledi . Herhangi bir beraberlik durumunda mutlu olması gerektiğini belirtmeliyim. Karşılaşma sonunda hala liderlik koltuğunda olmak onun için imkansızı başarmak gibi olmalıdır . Alacağı bir mağlubiyetle koltuğu fena halde sarsılacaktır benden demesi .
Higuain çok gol atmasına rağmen çok eleştiri alıyor. Onun için iyi bir fırsat olacaktır . Abidal oynayamayacak . O bölgeden Real ataklarını izleyebiliriz . İbrahimovic ve Kaka'nın oynayamayacak olması oyunu etkilemez diye düşünüyorum . En azından Barça'yı etkilemez .
Barnebau'daki son maçı Barca 6-2 kazanmıştı . Bu maçı etkilemez tabiki ama Türkiye'de bu tür istatiktikler ilgi görür . 6-2'nin rövanşı tarzı ;) .

Bu maçı önemli yapan etkenlerden biri de iki takımı puan cetvelinde ayıran tek şeyin bir gol olması . Bu maçı daha da ilgi çekici kılıyor .

Benim sempatim Barcelona'ya karşı . Gönlümden Barca geçiyor . Ama futbol bu . Top yuvarlak , ne olacağını bilemeyiz. Özellikle de bu tür karşılaşmalarda .


El Clasico 90 dakika boyunca dünyadan , onun dertlerinden alıp başka diyarlara götürür sizi . El Clasico bir karşılaşmadan çok daha fazlasıdır . Sahne senin El Clasico ...

4 yorum:

  1. Barcelona her zaman ki gibi favori.

    ama nedense madrid kazancak qibi qelio ~ c.Ronaldo vs Messi

    Burakerenözdemir

    YanıtlaSil
  2. beraberlikte barcelona lider oluyor. Orda sanki beraberlik sonucunda real lider olacakmış gibi bir cümle kurmuşsun sanırım.

    YanıtlaSil
  3. belirtmek istediğim bu değildi ama öyle duruyor haklısın ;)

    YanıtlaSil