5 Haziran 2010 Cumartesi

Dünya Kupası İncelemeleri - C Grubu


Favori İngiltere ile 2. favori ABD , Cezayir ve Slovenya bulunuyor .

ABD




Konfederasyon Kupası'nda İspanya'yı yenerek büyük sükse yaratmışlardı . İngiltere'nin ardından favori gösteriliyorlar . Son yıllarda Avrupa'ya iyi oyuncular yollamaya başladılar. Örneği Oguchi Onyewu . Ancak en fazla çeyrek finale gelebileceklerini düşünüyorum . Daha ilerisini görmeleri çok zor. Dempsey kilit oyuncuları . Farkı yaratan o olacaktır. Değişmeyen , oturmuş bid kadroya sahipler. Birbirlerini iyi tanıyorlar ve bu da onlara büyük bir artı kazandırıyor . En azından adından söz ettireceklerinden eminim ...



İngiltere




Elemelerin en çok gol atan takımı . Hücum yönünden çok kuvvetliler ve grubun mutlak favorisiler. Bir Terry faciası yaşadılar. Kaptan Ferdinand sakatlandı . Ve onun yokluğunda ne yapabilecekleri soru işareti ancak en az çeyrek finale ulaşacaklarını düşünüyorum . Artık büyük bir başarı zamanı geldi . Oyuncular da açlar. Euro 2008'e katılamamışlardı . Benim sürpriz favorim . Finale çıkabileceklerini düşünüyorum . Capello gibi bir de hocaları var. Yolları açık ...


Cezayir




Turnuvanın tek Arap ülkesi . Birçok oyuncuyu Fransa'ya kaptırdılar . Ancak Avrupa'da oynayan çok önemli futbolcuları var. Şanslarının olduğunu sanmıyorum . 3.lük onlara yakışan olacaktır .



Slovenya




Rusya'yı elediler . Sürpriz yaratabilecek güçte bir takım olup olmadığı tartışılır . Novakovic gibi önemli bir kozları da var . Rahat oyunuyla 3.lüğü kapacaktır .

1 yorum:

  1. İngiltere tabiki bu grupta favori. Diğer takımlara baktığımızda da öne çıkan takım konfederasyon kupasındaki iyi oyunlarıyla ABD.

    YanıtlaSil